BAPBAP

ETT MIKROBRYGGERI
PÅ 1800 M2 I OBERKAMPF-DISTRIKTET!

BAPBAP är hantverksbryggeriet som ligger i Oberkampf-distriktet i 11:e arrondissementet. Från spannmålskrossning till tappning, alla våra öl tillverkas lokalt på en atypisk 1800 m2 stor plats skyddad av en metallstruktur från början av 1900-talet i Eiffelstil. Sedan 2021 har vi öppnat en andra produktionsanläggning i Sucy-en-Brie i Stor-Paris.

ÅTERVÄCKELSEN AV HANTVERKÖL I
ILE-DE-FRANCE

På grund av kvaliteten och variationen av sina recept – IPA, Pale Ale, Porter, Lager och många andra – deltar BAPBAP aktivt i återupplivandet och demokratiseringen av hantverksöl i Île-de-France och erbjuder ett lokalt alternativ till alla restauranger, barer och vinbutiker som sysslar med att erbjuda kvalitetsprodukter.

VID URSPRUPPET: EN PASSIONERAD DUO AV HANTVERKÖL-ENTREPRENÖRER

BAPBAP föddes ur önskan som delades av Edouard och Archibald att producera en lokal och kvalitetsöl 100 % “Made in Paris”.
Det var efter deras möte på college-bänkarna, en varaktig vänskap, avslöjandet av Hefeweizen i Frankfurt för den ene, upptäckten av Brooklyn Brewery för den andra, som den gemensamma drömmen om att ge Paris dess öl grodde.

2014, DEN FÖRSTA ÖLEN LÄMNER TANKEN

Mer än två års forskning och sex månaders arbete krävdes för att hitta och förvandla ett före detta lager med textiltillbehör till en hantverksölfabrik. I slutet av 2014 kom vår första öl ur karen. Sedan dess har vi producerat mer än 45 olika! Under 2019 skaffade bryggeriet en taproom, en hybridplats mellan butik och avsmakningsbar, för att välkomna alla nyfikna och stammisar som vill äta i eller ta med sig. 2021 öppnade vi vår andra produktionsanläggning i Sucy-en-Brie, i Stor-Paris.