Arnaud de Villeneuve

Vårt hus hämtar sin styrka från rötterna till en mer än ett sekel gammal historia, under vilken kvinnor och män förmedlade passion och kärlek till sitt territorium och sina vinstockar.

 

För att få detta arv att bära frukt och i sin tur föra det vidare till framtida generationer, har vi åtagit oss att arbeta med Corporate Social Responsibility (CSR) som leder oss att dagligen agera till förmån för vinodling som respekterar miljön och av biologisk mångfald.

 

Vart och ett av våra viner produceras därför för att förmedla en del av denna historia med en önskan att erbjuda omedelbart nöje till våra kunder. För att uppnå detta lyssnar vi alltid på deras smaker och önskemål.

 

Jean-Pierre Papy, verkställande direktör (vänster) och Brice Cassagnes, ordförande (höger).

Född på 1200-talet, ARNAU de VILANOVA var en katalansk läkare som undervisade vid fakulteten i Montpellier och var den officiella läkaren för de kungar och drottningar som bodde i Barcelona och Perpignan. Han utvecklade många örtmediciner, alkohol och vin som använts i århundraden.

 

Det var han som kom på receptet på ett originalvin, med en utsökt smak, som vinodlarna i Roussillon förbättrade och förbättrade med tiden för att producera Vins Doux Naturels som gjorde dem kända.

Det är för att hylla honom att vi i 30 år har marknadsfört våra viner under hans namn.